Kan ik nog snijden in de bedrijfskosten?
Alvi adviseert u over uw financiële efficiency.
Kan ik nog snijden in de bedrijfskosten?
 

Alwin Visser Adviseur

Een persoonlijkheid met een pragmatische en projectmatige houding om een goede inschatting te maken van de toekomstperspectieven van een onderneming. Een adviseur die voor u de juiste aanpak heeft met daarin niet alleen een adviserende maar ook een coachende rol.
Een persoonlijkheid met een pragmatische en projectmatige werkwijze. Jarenlange ervaring in de financiële sector als zelfstandig ondernemer in de rol van overnamespecialist en ruim 10 jaar werkzaam als bankier in de functie als kredietverstrekker en als recovery- en insolventiespecialist voor het MKB. Een adviseur die voor u de juiste aanpak heeft met daarin niet alleen een adviserende maar ook een coachende rol.

Een zakelijke persoonlijkheid met de volgende kenmerken:
  • Directe benadering
  • Praktische aanpak
  • Financieel analytisch

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.