Heb ik alle risico's in beeld?
De Alvi bedrijfsscan geeft u een scherpe risicoanalyse.
Heb ik alle risico's in beeld?
 

Marktrapporten

Rapport traceerbaarheid en transparantie in de voedselketen

De Consumentenbond onderzocht met financiering van het Ministerie van Economische Zaken welke weg ons voedsel aflegt en hoe transparant fabrikanten daarover zijn. Wij selecteerden zestig levensmiddelen uit tien verschillende productgroepen en gingen op zoek naar informatie over de herkomst. Wij bekeken verpakkingen, websites en belden anoniem de klantenservice. Daarna maakten we onszelf bekend en lieten de producenten de informatie controleren en aanvullen. En we vroegen 525 mensen naar ideeen over de herkomst van deze tien producten.
De Consumentenbond onderzocht met financiering van het Ministerie van Economische Zaken welke weg ons voedsel aflegt en hoe transparant fabrikanten daarover zijn. Wij selecteerden zestig levensmiddelen uit tien verschillende productgroepen en gingen op zoek naar informatie over de herkomst. Wij bekeken verpakkingen, websites en belden anoniem de klantenservice. Daarna maakten we onszelf bekend en lieten de producenten de informatie controleren en aanvullen. En we vroegen 525 mensen naar ideeën over de herkomst van deze tien producten.

Download rapport: Rapport traceerbaarheid en transparantie in de voedselketen

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.