Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Voedingsmiddelen waren in november 0,7% duurder dan in november 2013

De inflatie is in november 2014 gedaald naar 1%. In oktober was dit nog 1,1%. De daling van de benzineprijs verlaagde de inflatie. Voedingsmiddelen waren in november 0,7% duurder dan in november 2013. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.
De categorie melk, kaas en eieren was 4,7% duurder in vergelijking met november 2013. Mineraalwater, frisdranken en sappen waren 2,7% duurder en brood en graanproducten 0,8%. Groenten en aardappelen waren 0,3% goedkoper.

Ten opzichte van oktober 2014 zijn de prijzen van voedingsmiddelen met 0,1% gestegen. De prijsstijging was het hoogst in de categorieën groenten en aardappelen(+2,7%) en fruit (+0,9%). Melk, kaas en eieren (-1,2%), mineraalwater, frisdranken en sappen(-0,9%) en brood en graanproducten (-0,5%) waren goedkoper ten opzichte van de voorgaande maand.

De Nederlandse inflatie volgens de HICP is in november gedaald naar 0,3%. Dat is gelijk aan het gemiddelde in de eurozone. In Duitsland, de grootste economie in de eurozone, is de inflatie hoger dan in Nederland. In Italië is de inflatie iets lager en in Spanje is er al bijna een half jaar sprake van negatieve inflatie. Griekenland kampt al sinds begin 2013 met negatieve inflatie.

Zie voor meer cijfers de site van het CBS.

bron: CBS, 04/12/14

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.