Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

WOB-verzoek over plannen kaasfabriek Kaptein in Heiloo

Elf organisaties uit Heiloo en omgeving zijn het niet eens met de afmetingen van het bedrijfsgebouw dat Kaptein Kaas wil realiseren op het bedrijventerrein de Boekelermeer bij Heiloo. Ze vragen inzicht in de besluitvorming door een beroep te doen op de Wet openbaarheid bestuur (WOB). Om het gebouw dat Kaptein wil neerzetten binnen de regels te laten vallen, moet het bestemmingsplan gewijzigd worden. Het college van burgemeester en wethouders van Heiloo wil dat zelf regelen. De organisaties vinden dat de wijzigingen in het bestemmingsplan door de gemeenteraad moeten worden goedgekeurd en dat de inwoners van Heiloo er via inspraak hun mening over moeten kunnen geven
De bewaren richten zich vooral tegen de afmetingen van het pand. Het betreft een gesloten gevelwand van circa 150 meter lang en 14 meter hoog. Om te onderzoeken of de besluitvorming tot nu toe correct is verlopen, willen de elf organisaties alle correspondentie rond de vestiging van Kaptein Kaas in de Boekelermeer inzien.

Kaptein is een verpakker en producent van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas. Het bedrijf onderscheidt 4 kernactiviteiten die plaatsvinden op 4 verschillende locaties. De inkoop van kaas voor opslag vindt plaats in Castricum. Het bedrijf versnijdt, raspt, maalt en verpoedert kaas en verpakt en distribueert de kaasproducten zowel onder een eigen merk als onder private label. Op de productielocatie in IJmuiden wordt boter verpakt in cups, pakjes, retail- en bulkverpakking. In de kaasfabriek Eyssen produceert het bedrijf smeltkaas, smeerkaas, blokkaas, rookkaas en industriële kaas. In de poederkaasfabriek in het Belgische Bilzen vindt de productie van poederkaas plaats.

bron: Noordhollands Dagblad, 15/12/14

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.