Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

'Vion draait in 2014 beter dan was begroot'

Vleesconcern Vion heeft in de eerste tien maanden van 2014 beter gepresteerd dan er was begroot. Hoewel het concern nog in bijzonder beheer van de banken zit, zijn deze wel positief over de plannen die de onderneming heeft om weer gezond te worden. Een groot deel van de 100 miljoen euro aan besparingen die Vion heeft gepland moeten echter nog worden gerealiseerd, aldus topman Michiel Herkemij. In 2015 zal de onderneming elk kwartaal financiële cijfers publiceren. In het kwartaalbericht wil Herkemij ook cijfers over het aantal slachtingen en informatie over eventuele re-calls gaan verstrekken.
Wanneer Vion het huis financieel op orde heeft zal het concern in de verwerking van vlees moeten investeren, stelt Herkemij. De EBIT-marge ligt bij vers vlees slechts op 1 tot 3% terwijl bij verwerkt vlees een marge tot 7% mogelijk is. De topman vindt ook dat Vion momenteel nog te veel op Europa is gericht. Hij ziet kansen voor export richting Azië.

bron: Boerderij Vandaag, 19/12/14

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.