Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Omzet foodservice in 2014 met 0,5% gedaald

De omzet van de foodservicemarkt in Nederland is in 2014 met 0,5% gedaald tot 17,4 miljard euro. De omzet in de petrolmarkt daalde met 0,5% tot 1,6 miljard euro en de omzet bij de instellingen liep met 4,2% terug tot 1,2 miljard euro. Dat blijkt uit het Jaaroverzicht van de Foodservicemarkt in 2014 van Foodstep.
In recreatie en sport steeg de omzet met 1,0% naar 1,2 miljard euro. De horeca boekte een plus van 0,4% naar 11,4 miljard euro, waarbij vooral de omzet binnen het openbaar vervoer met een omzetplus van 1,8% opvalt. De cateringsector leverde 1,7% in tot 3,1 miljard euro. Zij konden bij bedrijven 0,5% minder omzetten en bij instellingen 4,2% minder.

Zie voor meer informatie de site van Foodstep.

bron: Foodstep, 16/12/14

Diensten

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.