Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Slachterij Midden Nederland uit Twello is failliet

Slachterij Midden Nederland uit Twello is op 29 december door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. De acht personeelsleden zijn ontslagen. Het faillissement is door het bedrijf zelf aangevraagd. De curator onderzoekt of een doorstart mogelijk is maar hij kan nog niet aangeven wat de mogelijkheden zijn. Bij Slachterij Midden Nederland werden onder meer schapen, lammeren, geiten en herten geslacht. De slachterij was sinds 1991 in Twello gevestigd. bron: De Stentor, 30/12/14
Slachterij Midden Nederland uit Twello is op 29 december door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. De acht personeelsleden zijn ontslagen. Het faillissement is door het bedrijf zelf aangevraagd. De curator onderzoekt of een doorstart mogelijk is maar hij kan nog niet aangeven wat de mogelijkheden zijn. Bij Slachterij Midden Nederland werden onder meer schapen, lammeren, geiten en herten geslacht. De slachterij was sinds 1991 in Twello gevestigd.

bron: De Stentor, 30/12/14

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.