Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Herfinanciering voor machinebouwer voor slachterijen Marel

De IJslandse producent van machines voor de vleesverwerkende industrie Marel heeft nieuwe financieringsafspraken gemaakt. De bestaande financiering voor de lange termijn is aangepast en met banken is een extra faciliteit voor 50 miljoen euro overeengekomen. De lening wordt verstrekt door een consortium van ABN AMRO, ING Bank, Landsbankinn, Bayern LB en Rabobank.
De bestaande faciliteit betrof een krediet van 350 miljoen euro, waarvoor in november 2010 afspraken werden gemaakt. De lening omvat aan het begin 2015 nog bijna 300 miljoen euro. De senior faciliteit is nu verlengd tot aan november 2018. Daar is een junior faciliteit van 50 miljoen euro aan toegevoegd die loopt tot februari 2019. De rente is 250 basispunten boven Euribor/Libor voor de senior faciliteit en 500 basispunten boven dat niveau voor de junior faciliteit.

bron: Marel, 30/12/14

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.