Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Drankenproducent Lucas Bols gaat naar de beurs

Lucas Bols, producent van gedistilleerde dranken, werkt aan een beursgang in Amsterdam. Het 440-jarige bedrijf verwacht met zijn beursgang 125 miljoen euro op te kunnen halen. Dat bedrag zal worden gebruikt voor de herfinanciering en de verdere versterking van de financiële positie van de onderneming. De notering zal naar verwachting in de nabije toekomst plaatsvinden, onder voorbehoud van marktomstandigheden.
Huub van Doorne, CEO Lucas Bols: "We zien de voorgenomen beursgang als een logische volgende stap in de ontwikkeling van onze Onderneming. Na onze buy-out in 2006 hebben we sterke marktposities opgebouwd in West-Europa en Noord Amerika en een significante aanwezigheid in Azië, de Pacific en snel ontwikkelende markten. Onze huidige grootaandeelhouder AAC Capital heeft ons gesteund in onze strategie gericht op het bouwen van merken en innovatie. De onderneming is nu klaar voor een zelfstandige toekomst met een versterkt kapitaalmarktprofiel om onze internationale groeistrategie te ondersteunen. We kijken uit naar deze volgende stap in onze ontwikkeling."

Zie voor meer informatie de site van Lucas Bols.

bron: Lucas Bols, 08/01/14

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.