Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Mogelijk doorstart voor Slachterij Midden Nederland in Twello

Barry Mulder wil graag een doorstart maken met Slachterij Midden Nederland in Twello, het bedrijf van zijn vader dat kort voor de jaarwisseling failliet werd verklaard. Hij spreekt over de mogelijkheden met de curator. Bij de slachterij in Twello werden onder meer schapen en geiten geslacht. Het bedrijf huurde het pand van Vee en Vleeshandel Mulder. De slachterij en de veehandel zijn in 2003 van elkaar gescheiden.
Barry Mulder nam de vlees- en veehandel over en zijn vader behield alleen de verantwoording voor de slachterij. Vee en Vleeshandel Mulder koopt het slachtvee aan en zet vlees af, waarbij de dieren tot aan het faillissement werden geslacht door Slachterij Midden Nederland. Omdat er nu een onmisbare schakel is weggevallen, wil Barry Mulder de slachterij zelf voortzetten. Een deel van de 8 personeelsleden zou dan weer aan de slag kunnen.

bron: De Stentor, 06/01/15

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.