Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Faillissement voor bakkerij Klok in Lunteren

Bakkerij Klok, met winkels in Lunteren, Veenendaal en Leusden, is failliet. Voor de 28 medewerkers van de onderneming is ontslag aangevraagd. Het faillissement is vorige week uitgesproken. Voor de curator is de exacte oorzaak voor het faillissement nog niet duidelijk, maar volgens hem speelt zeker mee dat het bedrijf last had van de economische crisis. De curator spreekt deze week met partijen die het bedrijf, of delen ervan, zouden willen overnemen. Het gaat om 3 winkels in Veenendaal en winkels in Lunteren en Leusden en het productiebedrijf in Lunteren. bron: De Gelderlander, 05/01/15
Bakkerij Klok, met winkels in Lunteren, Veenendaal en Leusden, is failliet. Voor de 28 medewerkers van de onderneming is ontslag aangevraagd. Het faillissement is vorige week uitgesproken. Voor de curator is de exacte oorzaak voor het faillissement nog niet duidelijk, maar volgens hem speelt zeker mee dat het bedrijf last had van de economische crisis. De curator spreekt deze week met partijen die het bedrijf, of delen ervan, zouden willen overnemen. Het gaat om 3 winkels in Veenendaal en winkels in Lunteren en Leusden en het productiebedrijf in Lunteren.

bron: De Gelderlander, 05/01/15

Diensten

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.