Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Dalco verbetert productieproces via injectie van vloeibare stikstof

De Nederlandse producent van voedingsingrediënten Dalco Food in Oss heeft het productieproces verbeterd dankzij een systeem van Air Products waarbij er vloeibare stikstof wordt toegevoegd tijdens het mengen. Daardoor kan de temperatuur beter geregeld worden. Het zorgt er voor dat de doorvoer van de productielijn hoger is, terwijl de hoeveelheid productieafval met 2% werd teruggebracht.
De Nederlandse producent van voedingsingrediënten Dalco Food in Oss heeft het productieproces verbeterd dankzij een systeem van Air Products waarbij er vloeibare stikstof wordt toegevoegd tijdens het mengen. Daardoor kan de temperatuur beter geregeld worden. Het zorgt er voor dat de doorvoer van de productielijn hoger is, terwijl de hoeveelheid productieafval met 2% werd teruggebracht. Dankzij het systeem hebben de gemengde producten bovendien altijd de ideale temperatuur en een betere textuur. Dalco ontwikkelt en produceert maaltijdcomponenten van vlees en vegetarische grondstoffen. De onderneming is een partner voor klanten in de foodservice, retail en voedingsmiddelenindustrie. Bij het bedrijf in Oss werken bijna 100 mensen.

bron: Air Products, 19/01/15

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.