Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Aandeelhouders investeren 110 miljoen in nieuwe financieringsronde HelloFresh

Bestaande investeerders van HelloFresh, Rocket Internet en Insight Venture Partners, ondersteunen het bedrijf met een nieuwe investering van 110 miljoen euro om de volgende ontwikkelingsfase te financieren. HelloFresh gaat de nieuwe financiering gebruiken om de klantervaring verder te verbeteren, door onder andere in te zetten op het verhogen van de flexibiliteit voor klanten en verbetering van het product en de service.
"HelloFresh heeft tot doel marktleider te worden op het gebied van online boodschappen en bezorgt in heel Nederland en Vlaanderen." zegt Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh. "De laatste maanden is ons bedrijf enorm gegroeid, wat betekent dat er steeds meer mensen zijn die thuis van het gemak van de HelloFresh Box genieten en onze lekkere en gezonde maaltijden eten. We blijven steeds zoeken naar nieuwe manieren om gezonder eten gemakkelijker en leuker te maken. Deze uitdaging motiveert en inspireert ons om het bedrijf naar een volgend niveau te brengen."

HelloFresh levert wekelijks maaltijdboxen, met daarin recepten en verse, hoogwaardige ingrediënten in de juiste hoeveelheden, bij haar klanten aan de deur. Klanten kiezen zelf het aantal personen en maaltijden dat ze willen ontvangen. Het bedrijf werd opgericht in november 2011 en is momenteel actief in 7 landen. Huidige investeerders zijn Insight Venture Partners, Phenomen Ventures, Rocket Internet en Vorwerk Direct Selling Ventures.

bron: HelloFresh, 06/02/15

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.