Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Piet van Schijdel wordt voorzitter van raad van commissarissen van A-ware Food Group

Ir. Piet van Schijndel treedt toe met ingang van 1 maart tot de raad van commissarissen van de A-ware Food Group. Per 1 september 2015 neemt Van Schijndel de functie van voorzitter van de raad van commissarissen over van Bernard Bijvoet die dan aftreedt in lijn met het eerder opgesteld rooster van aftreden. Van Schijndel was van 2002 tot 2012 lid van de raad van bestuur van de Rabobank. Daarvoor heeft hij de studie bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gevolgd en verscheidene functies binnen de Rabobank en haar dochterondernemingen bekleed.
A-ware Food Group is een familiebedrijf, dat is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse voedingsproducten. De raad van commissarissen van de onderneming bestaat met ingang van 1 maart 2015 uit:
  • Bernard Bijvoet (voorzitter)
  • Peter Bouter
  • Daan van Doorn
  • Henk Engelkes
  • Pieter van Loon
  • Piet van Schijndel


bron: A-ware Food Group, 23/02/15

Diensten

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.