Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Fenix Food Factory groot succes

De Markthal in Rotterdam en de Foodhallen in Amsterdam werden afgelopen jaar geopend en kregen veel media-aandacht. Met veel minder lawaai opende vorig jaar op Katendrecht in Rotterdam een soortgelijk concept, de Fenix Food Factory. Alle ondernemers die hier begonnen, zijn daar nog steeds actief. De hal trekt veel publiek en met name op de zaterdagen is het er enorm druk.
Op initiatief van Kaapse Brouwers herrees in april vorig jaar de Fenix Food Factory. Het is een overdekte hal waar 7 ondernemers uit de regio - Booij Kaasmakers, Stielman koffiebranders, CiderCider, Jordy’s Bakery, Rechtstreex, Kaapse Brouwers en Firma Bijten - hun producten verkopen. In de hal is eten en drinken verkrijgbaar voor zowel directe consumptie als voor thuisgebruik. Over verdere uitbreiding wordt nog niet gesproken. Voorlopig gaan de ondernemers op dezelfde voet verder werken aan hun bekendheid.

bron: Out.of.Home Shops, 19/02/15

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.