Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

DutchFoodInnovations.com blijkt succesvol

De website DutchFoodInnovations.com blijkt een succes. Op de in oktober door Food Valley NL opgerichte website voor de promotie van Nederlandse innovaties uit de agrifood- en hortisector zijn inmiddels 158 innovatieve oplossingen te vinden. Daarnaast werd de website bezocht door potentiële klanten uit zo’n 100 landen.
Op de website kunnen bedrijven en kennisleveranciers uit de agrifood- en hortisector hun innovatieve oplossingen tonen aan potentiële klanten in de rest van de wereld. Indien er interesse is in een oplossing, kan er via de website snel contact worden opgenomen met het bedrijf of de organisatie. Voor extra exposure is er daarnaast de mogelijkheid de innovatie te delen via sociale media. Bedrijven of andere organisaties die hun innovaties ook op de website vermeld willen zien, kunnen voor meer informatie en voor aanmelding terecht op www.dutchfoodinnovations.com.

bron: Food Valley NL, 25/02/15

Diensten

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.