Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Intersnack ziet verduurzaming als noodzaak

Eind 2014 introduceerde Intersnack duurzaam geteelde en verwerkte paranoten in de Nederlandse supermarkten. Het bedrijf koos in september 2013 bewust voor een wijziging in de strategische koers voor de vestiging in Doetinchem en legt extra aandacht op een duurzaam en verantwoord productieproces en een hoge standaard voor voedselveiligheid. "Het is de enige manier om op langere termijn in deze sector actief te kunnen zijn", zegt inkoopdirecteur Arie Endendijk van Intersnack. "De bronnen worden schaarser en onze aandeelhouders en klanten willen eerlijke producten. Als bedrijf willen we bovendien langdurige relaties met onze toeleveranciers."
Intersnack Nederland heeft vestigingen in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam en is onderdeel van de Intersnack Group een Europese aanbieder van zoute snacks, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. De onderneming heeft diverse productievestigingen in Europa. De Intersnack Group is in 2008 ontstaan uit een fusie van Intersnack en The Nut Company. De producten worden zowel onder eigen merken als Jack Klijn, Pom-Bär, Millies en Chio, als onder private label verkocht. Daarnaast levert het bedrijf ook halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

bron: De Gelderlander, 12/03/15

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiƫle middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.