Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
Alvi geeft u deskundige, professionele en praktische ondersteuning.
Wie kan mij praktisch helpen bij het aansturen van personeelsleden?
 

Nieuws

Vecozuivel bouwt nieuwe bedrijfshal

Zuivelbedrijf Vecozuivel in Zeewolde bouwt een nieuwe bedrijfshal van ruim 2.000 m2. Op 4 maart is de eerste paal de grond in gegaan. De zuivelproducent wil inzetten op uitbreiding van de export richting Zuidoost-Azië. Volgens de directie van het bedrijf in Zeewolde is dat van strategisch belang voor de onderneming. In de toekomst levert de uitbreiding mogelijk vijf nieuwe banen op. De nieuwe hal wordt ook gebruikt voor opslag en zal waarschijnlijk in juli worden opgeleverd.
Vecozuivel is een grote leverancier van dagverse biologische zuivel in kartonnen verpakking in Nederland. De onderneming schat het marktaandeel in dit segment tussen de 40 en 50%. De biologische melk wordt geleverd onder de merken Vecozuivel en Bio+ maar daarnaast ook via de eigen merken van de supermarkten Albert Heijn en C1000. De verwerking van biologische zuivel ligt momenteel rond de 35 miljoen kilo per jaar. Naast biologische zuivel heeft de onderneming ook gangbare producten in het assortiment.

bron: Omroep Flevoland, 05/03/15

Copyright ©2015 AgriHolland B.V.

Diensten

Interim-Management voor de Food Industry

Het is voor u mogelijk dat ALVI voor een bepaalde periode in te huren om een risicoanalyse van uw onderneming dat actief is in de Food Industry middels een interim-management periode. ALVI maakt hierbij gebruik van de kennistool bedrijfsscan.
 

Meerderheidsdeelneming in uw onderneming van de Food Industry

Wilt u nog meer betrokkenheid of heeft u geen voldoende financiële middelen om ALVI in te huren voor een bedrijfsscan of voor interim-management dan is een meerderheidsdeelneming in uw onderneming in de Food Industry een optie.
 

Bedrijfsscan voor de Food Industry

Onze bedrijfsscan specifiek voor de Food Industry geeft u voor een vaste prijs een scherpe risicoanalyse en een plan van aanpak van uw huidige onderneming. Eerst zal in een intake gesprek een duidelijke risico-inventarisatie gemaakt wat uw wensen zijn en welke onderdelen de bedrijfsscan dienen te bevatten.